Selasa, 2 Mac 2010

Sungai Lembing

27 Feb 2010, aku dpt job utk wedding anak sedara member aku (MAJLIS BERTANDANG). Dugaan dengan panas yg luar biasa, mujur keluarga pengantin dan pengantin sgt2 memahami & memberikan kerjasama yg amat baik. (mereka sempoi btl termasuklah kedua2 pengantin).





Kepada pengantin aku ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU anda berdua memang sporting. Mudah bekarja ngan anda.




Jadi kat sini aku upload la gambo2 yg aku sempat ambik hari tu. Pasal partner aku sakit kaki la pulak (gaut).
Kepada JIMAN aku terus demam la malam tu. So aku nak claim duit ubat2 & sampan hilang ngan ko.

2 ulasan:

  1. telah aku ajarin kamu, cume blm sempat nak ajo cari edit je lagi.

    BalasPadam

Pengikut