L/ BELAKANG

asri3513-photography mula ditubuhkan pada tahun 2008. Pada awalnya sekadar suka-suka sahaja, namun selepas rakan-rakan rapat meminta untuk merakamkan majlis perkahwinan mereka barulah timbul minat untuk meneruskan bidang ini dengan menjadikannya sebagai sumber pendapatan sampingan. Bermula dari tahun 2004 bermula dengan videography untuk majlis keramaian & perkahwinan selepas melanjutkan pelajaran di UiTM, Shah Alam dalam Bidang Multimedia Interaktif disitu la mula menceburkan diri dalam bidang fotografi secara formal.
Kini asri3513-photography telah pun berada dalam pasaran fotografi perkahwinan secara serius dan mula mengambil tempahan di seluruh Malaysia dengan kadar yang amat berpatutan.
Selain daripada itu juga asri3513-photography menyediakan perkhidmatan lain seperti membuat suntingan pada foto & menghasilkan mock up cover, design banner, photobook, custom album/story album.

Photographer/Photographic/Videographer

Asri (Cikgu)-Tel-0133707774
https://www.facebook.com/asri.bahari
-mula menceburkan diri dalam bidang videography & photography pada tahun 2002, mendalami bidang ini dengan melanjutkan pelajaran ke UiTM dalam Bidang Multimedia Interaktif, bermula sekadar suka-suka dalam bidang fotografi & videografi sesekali bertindak sebagai jurugambar perkahwinan kini bergiat cergas sebagai pembimbing kepada sesiapa yang berminat menceburi bidang Fotografi.

Pengikut